Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Стартує програма підтримки та захисту бізнесів Економічних союзів громад: запрошуємо представників бізнесу на онлайн захід

Дата: 25.09.2023 15:58
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Шановні представники бізнесу!

Українське Агентство Муніципального Економічного Розвитку UMEDA у партнерстві із Клуб Мерів, який наразі налічує 571 мерів України, Агенцією регіонального розвитку Волині та компанією  Еот Global Inc, яка спеціалізується на залученні інвестицій в Україні, раді повідомити вам про важливі можливості, спрямовані на наше спільне майбутнє! Незважаючи на війну, ми маємо разом будувати його вже зараз!

Стартує наша програма підтримки та захисту бізнесів Економічних союзів громад України, у кожному з яких планується до створення Офіс Розвитку Бізнесу, який буде об’єднувати всі бізнеси цього економічного союзу.

Мета є настільки ж простою, наскільки і важливою,  це надати захист та підтримку саме тим, хто є основоположною складовою економічного розвитку України - бізнесу. Громади та бізнеси мають діяти спільно і наші  члени це розуміють. Те минуле, у якому «зверху» спускали до виконання плани розвитку, має залишитись у минулому. Задавати напрямки розвитку має саме приватний сектор, а громади мають створювати для нього всі необхідні умови, щоб стабільно отримувати надходження до місцевого бюджету.

 Запрошуємо відвідати онлайн 26 та 28 вересня 2023 року (можливо будуть додаткові дні) презентацію проекту (безкоштовно) представників локальних бізнесів, громадські та інші об’єднання бізнесів, ТТП, ради підприємців та інших. Для участі просимо зареєструватись за посиланням, щоб отримати повну інформацію про захід, доступ до нього та матеріали.

Якщо у вас виникнуть запитання – будь ласка, звертайтеся до Юлії Чуфістової:

WhatsApp: +380 99 980 3804

yuliya.ch@mayorsclub.org 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора