Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Волиняни можуть пройти перше статистичне онлайн-опитування

Дата: 14.09.2023 12:04
Кількість переглядів: 61

Фото без описуУкраїнці віком від 15 років можуть пройти статистичне пілотне опитування про зайнятість та безробіття. Уперше воно проходить в онлайн-режимі.

Як зазначає Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, це важливий крок у масштабній трансформації Держстату, яка дасть змогу отримувати інформацію в реальному часі, швидко її аналізувати й обробляти. Також це дозволить економити бюджетні кошти й час як працівників Держстату, так і населення.

Усе, що потрібно, – це смартфон або компʼютер, застосунок Дія або BankID. До того ж українці, які перебувають за кордоном, також можуть долучитися до опитування, що особливо актуально в умовах повномасштабної війни.

Зокрема, завдяки збору інформації будуть отримані дані про рівень та причини безробіття в країні, напрями зайнятості, способи пошуку роботи тощо. Уся отримана інформація під час онлайн-опитування деперсоналізована й використовуватиметься тільки в статистичних цілях.

Взяти участь в онлайн-опитуванні щодо зайнятості та безробіття населення можуть люди віком від 15 років, які можуть авторизуватися на порталі опитувань через ID.GOV.UA (через Дія.Підпис або BankID).

Аби долучитися до опитування:

1. Перейдіть за посиланням https://survey.stat.gov.ua для доступу на портал опитувань Держстату

2. Ознайомтеся з інформацією про опитування та натисніть Взяти участь в опитуваннях

3. Авторизуйтеся на порталі опитувань за допомогою id.gov.ua одним зі способів:

  • Дія.Підпис
  • BankID
  • Апаратний ключ
  • Файловий ключ

4. Перейдіть до Опитування й заповніть анкети.

Слід зазначити, що сервіс онлайн-опитування Держстату розроблено за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора