Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 04.09.2023 року:

Дата: 04.09.2023 16:31
Кількість переглядів: 134

 

Офіціант. Завдання та обов’язки: сервірування столу, зустріч відвідувачів, знайомство їх з меню, у разі потреби – поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень на кухню, доставка замовлення відвідувачу, збір використаного посуду, прибирання столу. Заробітна плата 7000.00 грн.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів, на різні лікарські засоби. Заробітна плата 6800.00 грн.

Апаратник комбікормового виробництва. Завдання та обов’язки: pабезпечення безперебійної роботи лінії виробництва кормів, своєчасне виявлення неполадок в роботі, проводити закачування сировини в надвагові бункери, розважувати компоненти для виготовлення концентратів,  засипати зважені компоненти в малий змішувач під час виготовлення концентрату. Заробітна плата  від 14000 грн.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Завдання та обов’язки: керування гусеничним трактором типу ДТ-75 (прибирання сміття), колісними тракторами (за потреби).  Заробітна плата  8000 грн.

Кредитний спеціаліст (менеджер (управитель) із надання кредитів). Пошук клієнтів, надання консультацій, видача кредитів, супровід клієнтів. Заробітна плата  10000.00 грн.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Завдання та обов’язки: керування тракторами типу John Deere, Claas, проведення сільськогосподарських робіт, перевезення вантажів.  Заробітна плата  від 7700,00 грн.

Продавець продовольчих товарів. Завдання та обов’язки: реалізація продовольчих товарів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів.  Заробітна плата  від 7020,00 грн.

Продавець продовольчих товарів. Завдання та обов’язки: реалізація продовольчих товарів та непродовольчих товарів в с. Селець.  Заробітна плата  за домовленістю.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших, других страв та десертів в ресторанно-мотельному комплексі.  Заробітна плата  від 6800,00 грн.

Вчитель хімії.  Завдання та обов’язки: підготовка та проведення уроків хімії з учнями.  Неповне тижневе навантаження. Заробітна плата за домовленістю. Місце проведення роботи с. Дуліби.

Швачка. Завдання та обов’язки: Пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000.00 грн.

Обліковець. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів,невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата 11000.00 грн.

Апаратник оброблення зерна. Завдання та обов’язки: Оброблення зернових культур механічними способами. Заробітна плата  від 14500 грн.

Формувальник тіста. Завдання та обов’язки: Виготовлення хлібо-булочних виробів за вказаними рецептами. Заробітна плата  від 7260 грн.

Інженер-будівельник. Завдання та обов’язки: розроблення організаційно-технологічної документації, здійснення перевірки проектної документації по будівництву. Заробітна плата  від 18100 грн.

Вчитель хімії.  Завдання та обов’язки: підготовка та проведення уроків хімії з учнями.  Неповне тижневе навантаження. Заробітна плата за домовленістю. Місце проведення роботи с. Соловичі.

Вчитель музики.  Завдання та обов’язки: підготовка та проведення уроків музики з учнями.  Неповне тижневе навантаження. Заробітна плата за домовленістю. Місце проведення роботи с. Соловичі.

Заступник керуючого. Завдання та обов’язки: здійснювати контроль за роботою магазину, обігом товарів та їх реалізацією. Заробітна плата 12000,00.

Тракторист. Завдання та обов’язки: виконання сільськогосподарських робіт, пов’язаних з вирощуванням продукції рослинництва: обробіток ґрунту, посів, внесення добрив, внесення засобів захисту рослин, збір врожаю; контроль за технічним станом сільськогосподарської техніки. Керування трактором МТЗ – 82. Заробітна плата 8000,00 грн.

Водій автотранспортних засобів. Завдання та обов’язки: керування автомобілями ЗІЛ, КАМАЗ, перевезення вантажів. Заробітна плата 8300,00 грн.

Начальник відділу поштового зв'язку. Завдання та обов’язки: Операційне управління відділенням з метою забезпечення досягнення цільових операційних і фінансових показників. Забезпечення надання послуг з урахуванням потреб споживачів. Аналіз результатів роботи відділення. Підвищення професійної підготовки персоналу. Заробітна плата 8050,00 грн. Місце проведення роботи смт. Луків.

Начальник відділу поштового зв'язку. Доставка за вказаними адресами поштової кореспонденції, рекомендованих листів, рахунків, пенсії, супутніх товарів:продукти, ліки, тощо; оформлення підписки на періодичні видання. Підтримувати та розвивати відносини з клієнтами. Заробітна плата 8000,00 грн. Місце проведення роботи смт. Луків.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших, других страв для дітей за вказаною рецептурою.  Заробітна плата  6800,00 грн. Місце проведення роботи смт. Луків.

Сестра медична. Завдання та обов’язки: медичне обслуговування дітей, проведення медичних оглядів, дотримання санітарних норм.  Заробітна плата  6800,00 грн. Місце проведення роботи с. Бобли.

 

Також пропонуємо вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тис. грн.

За докладнішою інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: смт Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора