Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

В рамках розробки Стратегії розвитку громади відбулося третє засідання робочої групи

Дата: 31.08.2023 10:33
Кількість переглядів: 115

Фото без описуПродовжується робота над Стратегією розвитку Турійської територіальної громади до 2027 року. 30 серпня робоча група провела третє засідання за участю голови громади Олексія Безсмертного, його заступників Жанни Яковініч та Сергія Власюка, керівників структурних підрозділів селищної ради, комунальних закладів та установ громади, старостів, представників бізнесу та активних мешканців громади.

Традиційно до розробки стратегії долучилися представники Луцького національного технічного університету, з яким Турійська громада підписала меморандум про співпрацю, зокрема – доктор економічних наук Любов Ковальська та кандидат економічних наук Юрій Фесіна.

Долучилася також виконавча директорка Волинського регіонального відділення Асоціації міст України Мар’яна Конончук, яка під час засідання поділилася власним баченням деяких аспектів розробки Стратегії, зокрема й досвідом лучан із визначення стратегічних цілей для подальшого розвитку їхньої громади.

Під час робочої зустрічі було презентовано попередні напрацювання, зроблений SWOT- аналіз, метою якого є формулювання основних напрямів розвитку через систематизацію наявної інформації. Крім того, було визначено стратегічні та операційні цілі і завдання стратегії. Працівники відділу економічного розвитку, інвестицій та проєктної діяльності Турійської селищної ради Тетяна Хомик і Наталія Наумчик детально розповіли про дерево цілей Стратегії розвитку громади та формування проєктних заявок до Плану заходів на 2024–2027 роки.

Наступне засідання робочої групи заплановано провести наприкінці жовтня.

Ознайомитися із матеріалами засідання та напрацюваннями можна буде на офіційному сайті Турійської селищної ради в закладці «Стратегія розвитку».

Просимо громадськість Турійщини долучатися до розробки Стратегії розвитку громади на майбутні чотири роки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора