Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійчанин Юрій Борис серед футбольних волонтерів, які пройшли навчання УАФ

Дата: 24.08.2023 09:58
Кількість переглядів: 451

Фото без описуПрацівник відділу освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради Юрій Борис – один з небагатьох представників Волині, який пройшов підготовку до реалізації цьогорічних проєктів «Відкриті уроки футболу» та «Інклюзивні футбольні секції». Упродовж трьох днів для лідерів-волонтерів і тренерів із майже 40 громад різних регіонів України УАФ проводила навчання в Івано-Франківську.

 Представники Волинської, Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької,Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей знайомилися з особливостями організації проєктів, проведення інклюзивних занять, зі специфічним контентом щодо розвитку і взаємодії, веселих ігор, здорового способу життя дітей, постраждалих від війни.

 Безцінний інноваційний матеріал було отримано щодо компоненту проєктів із психологічної підтримки дітей, а також надання знань для мінімізації ризиків від вибухонебезпечних предметів, мін та надзвичайних ситуацій, пов’язаних із війною.
Отриманий досвід Юрій Борис планує використовувати на практиці під час занять з дітками різних категорій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора