Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Тисячі захисників тримають сьогодні над нами синьо-жовтий стяг

Дата: 23.08.2023 16:49
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Синьо-жовтий стяг. Сьогодні ці кольори у всьому світі символізують сміливість, незламність, свободолюбивість, силу духу і боротьбу. Тисячі синів і доньок тримають його над нами ціною власного життя, а ще тисячі Героїв, які стали у Небесний стрій…

Іван Ващеня, Володимир Поліщук, Іван Антонюк, Леонід Тімцо, Борис Кобзар, Ярослав Кашуба, Олександр Лапчук, Микола Столярук, Валерій Лук’янчук, Олександр Догойда, Юрій Шевчук, Олена Созонюк, Дмитро Левчук, Степан Гулечко, Юрій Павлік, Олександр Бондарук, Олександр Потапюк, Григорій Балюк, Максим Воробей, Олександр Ворсін, Олександр Хомяк, Вадим Гунько, Володимир Сохацький, Юрій Строчик, Тарас Троць, Василь Рудець, Сергій Карпук, Олександр Карпук – величезна і гірка ціна Турійщини. У цей знаменний День Державного Прапора наші Герої споглядали із небес, були поруч з рідними, які єдиною великою українською родиною спільно із громадськістю Турійщини вшанували їх пам’ять. Квіти, слова, підняття Державного Прапора, рядки Гімну – все це сьогодні з думкою про тих, хто віддав життя за Україну і хто у запеклій і надважкій боротьбі боронить рідну землю у ці дні.

Герої не титани – а люди, проте з великою у серці любов’ю до України. На мить у спогадах і світлинах вони повернулися до нас такими, якими були до війни, із своїми захопленнями, вподобаннями, історіями кохання та життєвими пригодами.

Ми пам’ятаємо і дякуємо за можливість бути українцем та гордо піднімати синьо-жовтий прапор на нашій, Богом даній землі.

Слава Україні! Слава нашим Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора