Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулися громадські слухання щодо проєктів містобудівної документації

Дата: 16.08.2023 09:04
Кількість переглядів: 572

Фото без описуФото без опису

     Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, 15 серпня відбулися громадські обговорення проєктів містобудівної документації, а саме: детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території з метою визначення планувальної організації та забезпечення виробничої бази комбікормового заводу по вулиці Паралельна, 33, в смт Турійськ Ковельського району Волинської області; детального плану території частини вулиці Виноградна в смт Турійськ Ковельського району Волинської області для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання; детального плану території земельної ділянки для індивідуального садівництва по вулиці Фазенда в селі Соловичі Ковельського району Волинської області для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання території.
     До громадських слухань могли долучитися всі бажаючі. Відповідно до норм чинного законодавства про час і місце проведення було повідомлено на офіційному сайті Турійської селищної ради та у газеті «Народне слово».
     На слухання були запрошені директор ТзОВ «АМ ХОРС» та головний архітектор проєкту. Слухання пройшли за участю Турійського селищного голови, керівників та спеціалістів відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності; юридичного сектору; відділу земельних відносин, екології та агропромислового комплексу, представника ТОВ "АГРОТЕХНІКА".
     Висловлені заперечення та пропозиції будуть відображені у містобудівній документації. Хочемо зауважити, що обговорення містобудівної документації триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора