Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про громадське обговорення містобудівної документації

Дата: 04.08.2023 15:04
Кількість переглядів: 398

Фото без описуТурійська селищна рада проводить громадське обговорення містобудівної документації:

1)«Детальний план території земельних ділянок для індивідуального садівництва, по вулиці Фазенда в с.Соловичі,  Ковельського району, Волинської області, для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання території»;

2)Детальний план території для визначення граничних параметрів забудови та режимів використання території для будівництва та обслуговування будинку молитви по вул.Виноградна, 27 у смт.Турійськ Ковельського району»;

3)«Детальний план території з метою визначення планувальної організації та забезпечення виробничої бази комбікормового заводу по вулиці Паралельна, 33, в смт Турійськ, Ковельського району, Волинської області».

Пропозиції та зауваження подаються у строк, що не перевищує 30 днів з дня оприлюднення повідомлення у засобах масової інформації до відділу містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради: 44801, Волинська область, Ковельський район, смт Турійськ, майдан Центральний, 1. Адреса електронної пошти: srada@ukr.net.

Відповідальна особа - в.о. начальника відділу містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради – Оксана Перейма.

Громадські слухання з обговорення вищевказаної містобудівної документації відбудуться 15 серпня 2023 року о 15.00 у відділі містобудування, архітектури,  житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради за адресою: смт Турійськ, майдан Центральний, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних