Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Шановні мешканці! Запрошуємо долучитися до другого засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади!

Дата: 31.07.2023 16:43
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Шановні мешканці Турійської громади!

02 серпня 2023 року о 10.00 відбудеться друге засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року у приміщенні Турійської селищної ради за адресою: смт Турійськ, майдан Центральний, 1, в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту.

Запрошуємо мешканців та громадські формування територіальної громади долучитися до процесу розробки Стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року та ознайомитися з соціально-економічним профілем Турійської селищної територіальної громади (посилання), який був розроблений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в рамках навчальної програми «Розробка стратегії розвитку територіальної громади» та співпраці з Луцьким національним технічним університетом.

Метою заходу є: опрацювання результатів соціально-економічного аналізу, опитування бізнесу та мешканців громади та проведення SWOT- аналізу, розроблення сценаріїв розвитку громади, визначення стратегічного бачення (програма заходу).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора