Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У звʼязку з проблемою водовідведення по вулиці Уршулі Сяркевич розпочато ремонтні роботи

Дата: 28.07.2023 16:30
Кількість переглядів: 431

Шановні мешканці громади, розпочато ремонтні роботи на вулиці Уршулі Сяркевич у Турійську. Така необхідність виникла у зв’язку із постійною проблемою з водовідведення дощових вод на відрізку дороги від селищного ринку до готелю «АндеМакс». Під час проведення ремонтних робіт можуть виникати певні незручності для мешканців та підприємців у звʼязку з обмеженням транспортного руху та іншими моментами. Щиро сподіваємося на ваше розуміння.

Тендерна процедура на проведення поточного ремонту дороги з облаштування водостоку по вулиці Уршулі Сяркевич в смт Турійськ Ковельського району Волинської області тривала з 12 по 23 червня. 27 липня підрядна організація ТОВ «АМіЛа», яка стала переможцем оголошеного тендеру проведеного на електронній платформі ПРОЗОРО, розпочала виконання робіт по даному об’єкту.

Відповідно до проєктно-кошторисної документації, передбачається встановлення водовідвідних лотків, поновлення асфальтного покриття проїжджої частини та ремонт тротуарних доріжок, а також проведення додаткових супутніх робіт.

Усю необхідну інформацію будемо додатково вам повідомляти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора