Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Актуальні вакансії на ринку праці Турійщини станом на 24.07.2023 року:

Дата: 25.07.2023 10:14
Кількість переглядів: 224

Фото без описуОфіціант. Завдання та обов’язки: сервірування столу, зустріч відвідувачів, ознайомлення їх з меню, у разі потреби – поради у виборі страв, одержання замовлення, передача замовлень на кухню, доставка замовлення відвідувачу, збір використаного посуду, прибирання столу. Заробітна плата 7000.00 грн.

Фармацевт. Завдання та обов’язки: здійснює відпуск  готових лікарських засобів і виробів медичного призначення. Визначає правильність оформлення рецептів, вимог, відповідність прописаних доз віку хворого, сумісність інгредієнтів на різні лікарські засоби. Заробітна плата 6800.00 грн.

Апаратник комбікормового виробництва. Завдання та обов’язки: забезпечення безперебійної роботи лінії виробництва кормів, своєчасне виявлення неполадок в роботі, проводити закачування сировини в надвагові бункери, розважувати компоненти для виготовлення концентратів,  засипати зважені компоненти в малий змішувач під час виготовлення концентрату. Заробітна плата  від 14000 грн.

Механік. Завдання та обов’язки: здійснення  проведення ремонтних та монтажних робіт наявного обладнання, контроль роботи котельні. Заробітна плата  від 14000 грн.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Завдання та обов’язки: керування гусеничним трактором типу ДТ-75 (прибирання сміття), колісними тракторами (за потреби).  Заробітна плата  8000 грн.

Кредитний спеціаліст (менеджер (управитель) із надання кредитів). Завдання та обов’язки: пошук клієнтів, надання консультацій, видача кредитів, супровід клієнтів. Заробітна плата  10000.00 грн.

Тракторист. Завдання та обов’язки: виконання сільськогосподарських робіт, пов’язаних з вирощуванням продукції рослинництва (обробіток ґрунту, посів, внесення добрив, внесення засобів захисту рослин, збір врожаю); контроль за технічним станом сільськогосподарської техніки. Безкоштовне харчування та проживання. Заробітна плата 15000.00–25000.00 грн.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Завдання та обов’язки: керування тракторами типу John Deere, Claas, проведення сільськогосподарських робіт, перевезення вантажів. Заробітна плата  від 7700,00 грн.

Продавець продовольчих товарів. Завдання та обов’язки: реалізація продовольчих товарів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів.  Заробітна плата  від 7020,00 грн.

Кухар. Завдання та обов’язки: приготування перших, других страв та десертів в ресторанно-мотельному комплексі.  Заробітна плата  від 6800,00 грн.

Вчитель хімії. Завдання та обов’язки: підготовка та проведення уроків хімії з учнями.  Неповне тижневе навантаження. Заробітна плата 1200,00 грн.

Швачка. Завдання та обов’язки: пошиття чоловічих сорочок та жіночих блуз. Передбачається вхідне оцінювання кандидата: співбесіда, тестування, проходження випробувальних завдань на професійну майстерність. Також протягом перших трьох місяців роботи передбачається випробувальний термін. Заробітна плата 10000.00 грн.

Обліковець. Завдання та обов’язки: ведення первинної бухгалтерії, бажано досвід роботи бухгалтера з ведення ФОПів, невеличких фірм, робота в програмі 1С 8 версія обов’язковий. Заробітна плата 11000.00 грн.

Ветеринар. Завдання та обов’язки: робота з м’ясними породами скота — коровами, свинями. Проведення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання захворювань у тварин та їх падежу, а також впроваджує виконання ветеринарних і зоогігієнічних правил з утримання тварин. Лікування тварин і процедури дезінфекції, дезінсекції та дератизації на території організації та приміщень, призначених для зберігання сировини і продуктів. Безкоштовне харчування та проживання. Заробітна плата 15000.00–25000.00 грн.

Агроном. Завдання та обов’язки: здійснює організаційно-технологічне керівництво в галузі рослинництва; бере участь у розробленні технологічних карт сільськогосподарських культур. Безкоштовне харчування та проживання. Заробітна плата 15000.00–25000.00 грн.

Підсобний робітник. Завдання та обов’язки: випасання худоби, допоміжні роботи на току. Безкоштовне харчування та проживання. Заробітна плата за домовленістю.

Зоотехнік. Завдання та обов’язки: ведення обліку руху поголів'я; розробка кормових програм, рецептів; участь у розробленні, впровадженні зоотехнічних, організаційних заходів, спрямованих на покращення виробничих показників. Безкоштовне харчування та проживання. Заробітна плата 15000.00–25000.00 грн.

Завідувач складу. Завдання та обов’язки:  підготовка складу до прийому та збереження зерна, підтримка порядку в складських приміщеннях, контроль товару на складі, організація безперебійної роботи складу. Заробітна плата за домовленістю.

Апаратник оброблення зерна. Завдання та обов’язки: Оброблення зернових культур механічними способами. Заробітна плата  від 14500 грн.

Формувальник тіста. Завдання та обов’язки: Виготовлення хлібо-булочних виробів за вказаними рецептами. Заробітна плата  від 7260 грн.

Також пропонуємо вакансії на робітничі професії за межами Волинської області. Надається житло в гуртожитку. Графік роботи 7:30-16:00. Заробітна плата від 20 тис. грн.

За детальною інформацією звертатись до Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ: смт. Турійськ, вул. Луцька, 22, та за тел. 0682487048.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора