Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова сесія Турійської селищної ради

Дата: 13.07.2023 09:19
Кількість переглядів: 627

Фото без опису11 липня під головуванням Турійського селищного голови Олексія Безсмертного відбулася 43 чергова сесія Турійської селищної ради. На розгляд депутатів було винесено 80 питань, які попередньо вивчалися на профільних комісіях.

Перш, ніж розпочати роботу, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих у російсько-українській війні і традиційно виконали Державний Гімн України.

Після затвердження порядку денного із змінами (на розгляд внесли два звернення), обранці громади приступили до розгляду питань.

Одноголосно було прийнято рішення про внесення змін до двох раніше прийнятих програм.

Фото без описуПісля детального ознайомлення депутати без заперечень дали добро на внесення змін до бюджету громади, прийнятого на 2023 рік.

На черговій сесії було заслухано і прийнято до відома звіти керівників комунальних установ: директора Турійської центральної районної аптеки № 10 Тетяни Андрійчук; директора Турійської музичної школи Ольги Приступи; в.о. начальника Турійського ЖКГ Юрія Антонюка.

Фото без описуКрім того, були розглянуті питання «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Турійської селищної територіальної громади», «Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період» та низка інших питань.

61 питання порядку денного стосувалося земельної сфери. По кожному з них детально інформувала начальник відділу земельних відносин, екології та агропромислового комплексу Ірина Бащук. Після обговорень депутати прийняли відповідні рішення.

Шість питань були підготовлені відділом містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності. Вони стосувалися затвердження або складання детальних планів територій.

На сесії було розглянуте звернення депутата Валентини Базярук щодо скасування підвищення цін на електроенергію для побутових споживачів та введення мараторію на підвищення тарифів ЖКГ на час дії воєнного стану та шести місяців після його припинення.

По кожному питанню порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних