Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візьміть участь у голосуванні та оберіть кращу ідею для розробки логотипа!

Дата: 10.07.2023 17:38
Кількість переглядів: 1189

Фото без опису

Пропонуємо три варіанти робіт фіналістів для онлайн голосування! Детально ознайомтеся із кожною і зробіть свій вибір! Зверніть увагу, що логотип має бути оригінальним та лаконічним, демонструвати унікальність нашої громади, а також формувати її позитивний імідж, бути максимально зручним для виготовлення та простим у сприйнятті.

Голосування триватиме до 17 липня включно!

Розроблений логотип Турійської громади стане його візитівкою і буде використовуватися у рекламних, комунікаційних та інших заходах.

Долучайтеся, голосуйте, разом визначимо найкращу ідею для логотипа нашої громади.

Варіант 1

Фото без опису

Родзинкою Турійської територіальної громади є велика кількість природніх водойм, тому хвилі, що є частиною букви «Т», відображають ці природні багатства. Використання стилізованого колоска говорить про багаторічний розвиток сільського господарства, а також є символом унікальної традиції соломоплетіння, яку у громаді відродили та активно популяризують. Стилізація дерева відображає багатство природніх ресурсів, лісів, розвиток екотуризму.

Варіант 2

Фото без опису

Логотип складається з образу давньої тварини тура, від якого походить назва річки та центру громади, є символом витривалості, сили та міцності. Тур є частиною традиції, історії та культури Турійської громади. Ліс – символ природи, багатства та різноманіття флори і фауни на території громади. Хвилі символізують річку Турію, що протікає по всій території громади. Хрест є символом християнської віри та духу. Він відображає духовність та милосердя громади, а також її національну ідентичність. Лінії, що йдуть вгору, символізують рух та розвиток громади, її прогрес та прагнення до досягнення нових висот.

Варіант 3

Фото без опису

У логотипі враховано особливості природи Турійської громади. Представлено логотип у фірмових кольорах. Розроблений  графічний знак поєднує у собі абревіатуру назви громади, а також основні елементи недоторканої природи (озера, земля, сг тощо).

У логотипі використано два кольори. Блакитний символізує багатство озер та річки Турії, а зелений вказує на те, що край є аграрним, демонструє багатство природи, лісів. Поєднання цих двох кольорів є гармонійним, сприймається легко та зрозуміло.

Інтернет-голосування за цим посиланням:

https://forms.gle/XtzwWG7xRNLMmGyf8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних