Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради

Дата: 08.06.2023 16:09
Кількість переглядів: 973

Фото без опису8 червня під головуванням Турійського селищного голови Олексія Безсмертного відбулося засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради. У порядок денний було включено 18 питань.

Традиційно виконком розпочався із заслуховування звітів керівників установ Турійської селищної ради за минулий рік. На цей раз про роботу установ звітували директор КП «Турійська ЦРА № 10» Тетяна Андрійчук, директор Турійської музичної школи Ольга Приступа, т.в.о. директора Турійського житлово-комунального підприємства Юрій Антонюк.

Під час засідання одноголосно було схвалено внесення змін до низки програм. Зокрема: програми фінансової підтримки КП «Турійська лікарня планового лікування» на 2023 рік; програми розвитку земельних відносин та охорони земель на території громади на 2023–2024 роки; програми «Соціальний захист» на 2021–2023 роки. Також члени виконкому схвалили проєкт Програми «Охорона та збереження культурної спадщини на території Турійської громади» на 2023–2025 роки.

Про розгляд заяв та затвердження обсягу витрат щодо компенсації власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб доповіла начальник відділу гуманітарної політики Лідія Лучко.

На засіданні виконавчого комітету секретар селищної ради Тамара Сичик озвучила список заяв від мешканців громади, які звернулися з проханням надати матеріальну допомогу.

Низка питань стосувалася діяльності Служби у справах дітей.

Згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконкому дали дозвіл на зрізання дерев у селах Мочалки, Дольськ, Вербичне, Туропин, а також на створення самокопної канави на території селища.

Ще одним питанням порядку денного було розгляд заяви директора кооперативу «Дачний кооператив «Величі» щодо надання дозволу на збір добровільних внесків для організації заходів із забезпечення належного порядку та санітарного стану прибережної смуги західного берега озера.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних