Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Турійську відбувся турнір з футболу

Дата: 05.06.2023 09:03
Кількість переглядів: 105

У Турійську відбувся футбольний турнір, присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Позмагатися у грі в м’яч з’їхалися не лише команди з Волині, а й Львівщини та Хмельниччини. Учасниками стали хлопці 2014 року народження і молодші.

Фото без описуСтартували змагання із виконання Державного Гімну України. Під час урочистого відкриття до учасників звернулися Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Дячук.

Спортивний день був багатий на емоції та позитив. Адже останнім часом на теренах Турійщини не часто організовувались змагання такого масштабу. Турнір проводився за підтримки Турійської селищної ради.

За путівку у півфінал в групі «А» змагалися збірна Турійської територіальної громади, в яку увійшли вихованці футбольної секції ДЮСШ та соловичівського спортивного клубу «Фант», а також команди ФЦ «Ковель Волинь» та ДЮСШ м. Соснівка. У групі «В» матчі між собою зіграли ДЮФК «Тайм» м. Ковель, Нетишинська ДЮСШ Хмельницької області та ДЮСШ м. Володимир.

Хоч наші юні футболісти показали гарну гру, посівши у своїй групі друге місце, та у півфіналі перевага була у переможця турніру – команди з Володимира.

У підсумку організатори спортивних змагань - тренер Турійської ДЮСШ Юрій Глущенко та представник відділу освіти, молоді та спорту Юрій Борис - привітали переможця і призерів, а також вручили кубки, грамоти та нагороди. Приємно зауважити, що кращим гравцем серед інших став і наш футболіст Матвій Козін.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних