Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Зверніть увагу! Термін подання робіт на конкурс кращої ідеї логотипу Турійської громади продовжено до 1 липня!

Дата: 02.06.2023 16:41
Кількість переглядів: 543

Фото без описуЗ метою залучення більшої кількості учасників у відкритому творчому конкурсі на визначення концептуальної ідеї логотипу громади Турійська селищна рада оголошує про продовження терміну подання конкурсних робіт до 1 липня 2023 року!

Тож запрошуємо до участі всіх творчих, креативних, талановитих особистостей, які мають бажання бути причетними до формування бренду Турійської громади.

Головне завдання конкурсу – визначити концептуальну ідею логотипу Турійської громади, який відображатиме унікальність і неповторність нашої громади, забезпечуватиме ідентифікацію у візуальному комунікаційному просторі.

Загальний призовий фонд – 10 000 гривень.

Завантажуйте реєстраційну заявку для участі в конкурсі

Форма заявки docx

Форма заявки  pdf

Завантажити заяву на згоду про передачу прав інтелектуальної власності

Форма заяви docx

Форма заяви pdf

Прийом робіт триватиме  до 1 липня 2023 року (включно).

Вимоги до конкурсних робіт визначені у розділі 5 Положення. Обов’язково додається опис: ключова ідея, обґрунтування змісту логотипу, авторські пояснення щодо виконання логотипу (обсягом до 1 сторінки тексту).

Логотип повинен легко читатися, містити у собі оригінальний графічний елемент.

Кількість робіт від одного автора необмежена.

Заявка для участі в конкурсі разом із заявою на згоду про передачу прав інтелектуальної власності та конкурсні роботи з позначкою «Відкритий конкурс на визначення концептуальної ідеї логотипу Турійської селищної територіальної громади» надсилаються або подаються на розгляд в електронному чи друкованому вигляді за адресою: 44801, Україна, Волинська обл., смт Турійськ, м-н Центральний, 5, сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю, або на електронну адресу

Фото без опису

Перед тим, як взяти участь у конкурсі, будь ласка, ознайомтеся з ПОЛОЖЕННЯМ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора