Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Зверніть увагу! Продовжено термін подання конкурсних робіт до 1 липня 2023 року!

Дата: 01.06.2023 16:54
Кількість переглядів: 85

Фото без описуЗ метою залучення більшої кількості учасників у відкритому творчому конкурсі на визначення концептуальної ідеї логотипу громади Турійська селищна рада повідомляє про продовження терміну подання конкурсних робіт до 1 липня 2023 року!

Тож запрошуємо до участі всіх творчих, креативних, талановитих особистостей, які мають бажання бути причетними до формування бренду Турійської громади.

Головне завдання конкурсу – визначити концептуальну ідею логотипу Турійської громади, який відображатиме унікальність і неповторність нашої громади, забезпечуватиме ідентифікацію у візуальному комунікаційному просторі.

Конкурсні роботи з позначкою «Відкритий конкурс на визначення концептуальної ідеї логотипу Турійської селищної територіальної громади» надсилаються або подаються на розгляд оргкомітету в електронному чи друкованому вигляді за адресою: 44801, Україна, Волинська обл., смт Турійськ, м-н Центральний, 5, сектор розвитку та комунікацій, або на електронну адресу: sektor-rkzg@ukr.net . Контактний телефон: 0975148952.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора