Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо із святом Останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2023 09:50
Кількість переглядів: 301

Фото без описуУ ці травневі дні в навчальних закладах Турійської селищної територіальної громади проходить свято Останнього дзвоника, яке для 2544 учнів нашої громади сповістить про закінчення ще одного навчального року. Цьогоріч попрощаються із дитинством і вирушать у дорослий світ 145 випускників-одинадцятикласників та 239 дев’ятикласників, з яких 25 отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту з відзнакою. Приємно, що троє одинадцятикласників закінчують школу із золотою медаллю і один зі срібною.

Сьогодні ми спільно радієм успіхам наших дітей, адже, незважаючи на складний рік, позначений війною, під звуки сирен, в укриттях, а інколи без світла, вони вперто і наполегливо здобували знання.

Дорогі випускники! Ще вчора вас називали “діти – наше майбутнє”. А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне – будьте чесними і добрими людьми.

Щира подяка батькам та вчителям за важливу працю і терпіння. 

Бажаємо всім міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів та відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях. 

Нехай цей хвилюючий Останній дзвоник пролунає у кожному серці з  радісним настроєм та вірою у кращий завтрашній день, з впевненістю у Перемогу України і з вдячністю нашим захисникам за ці моменти та можливості для наших дітей!

З найкращими побажаннями

селищний голова Олексій БЕЗСМЕРТНИЙ

та колектив Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних