Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Мешканці громади подарували автомобіль для військових

Дата: 18.05.2023 14:11
Кількість переглядів: 95

Фото без описуНебайдужі мешканці Турійської громади продовжують допомагати нашим землякам у боротьбі з російським агресором.

Нещодавно подружжя Раїси та Миколи Токарських із села Дуліби подарувало власне авто для військових із 100-ї ТРО, які вирушали на передову, боронити країну. Віддавали свою «Ниву» з вірою в те, що вона добре послужить нашим воїнам і стане їм надійним помічником під час виконання бойових завдань.

Фото без описуПеретворення «Ниви» на військовий автомобіль взяла на себе група активних небайдужих турійчан. На їх рахунку – це вже шосте підготовлене авто для передової. Кажуть, що роблять все ретельно та з гарними помислами, з думками, аби наші хлопці залишились живими і неушкодженими повернулися додому. Кожний автомобіль виходить оригінальний, адже не лише проводиться ремонт, переобладнання, а й підбираються особливе фарбування, знаки.

Щира вдячність подружжю Раїси та Миколи Токарських, а також всім небайдужим турійчанам. Сильні – коли разом! Лише так ми можемо здолати ворога і допомогти нашим воїнам, ставши для них надійним тилом.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора