Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На позачерговій сесії затвердили кандидатуру Соловичівського старости

Дата: 12.05.2023 16:32
Кількість переглядів: 159

Фото без описуФото без опису

Сьогодні, 12 травня, відбулася позачергова сесія Турійської селищної ради під головуванням керманича громади Олексія Безсмертного.

Засідання сесії розпочалось із приємного моменту: Турійський селищний голова з нагоди ювілею передав депутату Павлу Корецькому подяку від прикордонного загону, висловлену йому за благодійну діяльність і патріотичну позицію.

Загалом у порядок денний позачергової сесії було включено лише два питання.

Перше стосувалося дострокового припинення повноважень депутата Турійської селищної ради VIII скликання Сергія Хомича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі № 20 від Волинської обласної організації політичної партії «За майбутнє».

А друге – затвердження кандидатури старости в Соловичівському старостинському окрузі. Відповідно до чинного законодавства, розглянувши пропозицію селищного голови та за результатами громадських слухань, проведених у старостаті, відповідно до якого Юрій Зеленчук отримав підтримку 220 жителів, депутати прийняли рішення затвердити запропоновану кандидатуру на посаду старости.

Перед розглядом даного питання Олексій Безсмертний закликав усіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання пам’ять про колишнього соловичівського старосту Ярослава Кашубу, його односельчанина і побратима Олександра Лапчука та всіх полеглих воїнів, які віддали життя у боротьбі за Україну.

І перша місія, яку виконав новопризначений староста, стала досить приємною – привітання Ніни Степанівни Кашуби з прийдешнім святом – Днем матері.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних