Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради

Дата: 09.05.2023 12:43
Кількість переглядів: 115

Фото без описуВосьмого травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради, на якому було розглянуто 27 питань порядку денного.

Насамперед члени виконкому заслухали звіт директора КП «Турійський селищний ринок» Раїси Бойчун.

Блок питань стосувався затвердження програм. Зокрема: Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Турійської селищної громади на 2023–2027 роки; Програми інфекційного контролю у КП «Турійська лікарня планового лікування» у 2023–2027 роках; а також схвалена програма щодо роботи з особами, які вчиняють домашнє насильство.

На засіданні члени виконкому одноголосно погодили тарифи на платні послуги, які надає Турійська лікарня.

А також були поінформовані про створення Турійської субланки Ковельської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Крім того, розглянули питання щодо заяв та затвердження обсягу витрат, що підлягає компенсації власникам житлового приміщення за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб.

На засіданні виконавчого комітету секретар селищної ради Тамара Сичик озвучила список заяв від мешканців громади, які звернулися з проханням надати матеріальну допомогу.

Низка питань стосувалася діяльності Служби у справах дітей.

Без заперечень члени виконкому дали дозвіл на очищення меліоративного каналу на території Кульчинського старостинського округу.

Також під час засідання було обговорено питання благоустрою населених пунктів громади та ремонту доріг.

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора