Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся турнір з мініфутболу серед ліцеїстів Турійської громади

Дата: 08.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 104

Фото без описуУчасть у ньому взяли сім команд, які були розбиті на дві групи. В групу «А» увійшли команди Соловичівського, Маковичівського та Кульчинського ліцеїв. А в групу «В» – опорних закладів «Турійський ліцей» та «Купичівський ліцей», а також Новодвірського та Турійського ліцеїв.

За результатами зіграних ігор за «золото» на поле вийшли боротися соловиччани та турійські ліцеїсти з опорного закладу. Суперники були потужними і гідні один одного, тож основний час закінчився з рахунком 1:1. Долю матчу вирішила серія пенальті. І тут удача була на стороні юних футболістів з Солович (7:6). Відповідно команда ОЗ «Турійський ліцей» посіла почесне друге місце.

За «бронзу» змагалися команди юних футболістів з Кульчина та Купичева. Гра була рівна і лише на останніх хвилинах купичівські ліцеїсти змогли закотити м’яч у ворота суперника, ставши «бронзовими» призерами турніру.

Під час нагородження традиційно відзначили і кращих гравців команд. Зокрема: Назара Самойліча, Максима Могиля та Едуарда Кузьмука.

Вітаємо переможців та призерів і їх наставників: Романа Кусіка, Юрія Короля і Наталію Кучерю, Віталія Сітарука. Й бажаємо усім нових здобутків на спортивному Олімпі!

Сектор комунікацій та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних