Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ! ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРІЙСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 28.04.2023 19:54
Кількість переглядів: 310

Фото без описуТурійська селищна рада  за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» повідомляє про початок роботи  над розробкою проєкту Стратегії розвитку Турійської територіальної громади на період до 2027 року.

19 квітня 2023 року було прийнято рішення селищної ради № 39/11 «Про початок розроблення проекту стратегії розвитку Турійської селищної територіальної громади на період до 2027 року».

Розпорядженням селищного голови від 19 квітня 2023 року № 76-ОД створено робочу групу з розробки Стратегії розвитку Турійської територіальної громади на період до 2027 року, до складу якої увійшли фахівці виконавчих органів, депутати, представники громадських організацій, бізнесу.

Робоча група  проведе соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробить SWOT-матрицю, проведе аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також  сформулює стратегічне бачення, стратегічні напрямки, цілі та План реалізації Стратегії розвитку Турійської територіальної громади на період до 2027 року.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до процесу розробки Стратегії та висловити власне бачення соціально-економічного розвитку Турійської територіальної громади.

Крім того, небайдужі громадяни можуть подавати на розгляд робочої групи свої пропозиції, висловлювати власне бачення подальшого розвитку Турійської громади.

З пропозиціями щодо Стратегії розвитку Турійської територіальної громади звертатись у відділ економічного розвитку, інвестицій та проектної діяльності Турійської селищної ради за адресою: м-н Центральний, 5, кабінет 17  або на електронну пошту:

fin-srada@ukr.net, kusa555@ukr.net.

 

Думка кожного мешканця громади для нас є важливою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора