Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Оголошення про отримані пропозиції до врахування у комплексному плані просторового розвитку території Турійської селищної територіальної громади

Дата: 21.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 88

Фото без описуТриває процедура громадського обговорення щодо формування завдання на розроблення комплексного плану громади. Інформуємо, що прийом письмових пропозицій для врахування у комплексному плані завершено.

До Турійської селищної ради не надійшло жодних пропозицій від юридичних та фізичних осіб для врахування їх у комплексному плані. Проте за період збору побажань від громадян було проведено 10 робочих зустрічей із представниками кожного старостинства Турійської громади з метою аналізу існуючої стану території громади та обговорення перспектив її розвитку.

Більшість пропозицій від представників старостинств передбачають розміщення житлового фонду, ділових центрів та об’єктів обслуговування населення, створення рекреаційний зон, влаштування виробничих зон тощо.

Підсумки зібраних пропозицій наведені на графіці:

Опрацьовані локації для розміщення проектних території в межах громади

Місця розширення або влаштування нових кладовищ

Території пріоритетного розвитку, визначені Схемою планування Волинської області

Робочою групою було розглянуто дані пропозиції та пропонується їх до обговорення на стратегічній сесії (публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану). Детально з поданими пропозиціями та протоколами зустрічей робочих груп можна ознайомитись у відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради, адреса: смт Турійськ, майдан Центральний, 1, кабінет відділу містобудування (ІІ поверх біля податкової), електронна пошта: srada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора