Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Дата: 25.04.2023 17:04
Кількість переглядів: 122

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Турійської селищної ради

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Турійська селищна рада оприлюднює проект рішення «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Турійської селищної ради».

З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно(крім вихідних) ( з 8.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00) у приміщенні Турійської селищної ради, а також на сайті Турійської селищної ради.

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення Турійської селищної ради прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування. 

Зміст проекту: 

Проект рішення Турійської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Турійської селищної ради».
Адреса розробника: 

Турійська селищна рада, майдан Центральний, 1, смт Турійськ Ковельського  району Волинської області, тел..( 03363) -21691;  http://turiyska.gromada.org.ua/
Спосіб оприлюднення: 

Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу та Правила благоустрою територій населених пунктів Турійської селищної ради оприлюднений на офіційному сайті Турійської селищної ради turiyska.gromada.org.ua та в приміщенні селищної ради на дошці оголошень.
Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово, на адресу Турійська селищна рада, майдан Центральний, 1, смт Турійськ Ковельського району Волинської області, тел..(03363)-21691, або електронну адресу srada@ukr.net
Перелік документів для ознайомлення:

Проект рішення Турійської селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Турійської селищної ради» та аналіз регуляторного впливу. ЗАВАНТАЖИТИ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора