Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати громадського обговорення проекту рішення «Про припинення шляхом ліквідації Дольської гімназії Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області»

Дата: 19.04.2023 15:54
Кількість переглядів: 177

Фото без описуЗа результатом громадського обговорення проекту рішення Турійської селищної ради про ліквідацію закладу загальної середньої освіти в с. Дольськ, яке проводилося онлайн на сайті Турійської селищної ради з 30 березня по 09 квітня 2023 року було отримано 41 відповідь від учасників обговорення. Всього результати обговорення зображено нижче. Питання обговорення звучало так:

Чи підтримуєте Ви проект рішення «Про припинення шляхом ліквідації Дольської гімназії Турійської селищної ради Ковельського району Волинської області»

Фото без опису

Також при голосуванні з 41 особи, які брали участь в обговоренні 17 осіб висловили свої пропозиції та зауваження. Варто зауважити, що  серед  осіб, які проголосували проти рішення про закриття, але принаймні 3 особи в коментарях до форми з голосуванням висловили свої побажання стосовно закладів освіти в яких вони хотіли б щоб їх діти в подальшому здобували освіту, тобто фактично при голосуванні проти рішення про ліквідацію, їх позиція стосовно даного питання не є категоричною.

Дякуємо всім хто взяв участь в громадському обговоренні проекту рішення, Ваші пропозиції та зауваження будуть враховані та доведені до відома депутатів Турійської селищної ради, які уповноважені на прийняття рішень про ліквідацію закладів освіти.

Відділ освіти, молоді та спорту Турійської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних