Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віддали шану загиблому воїну-захиснику Вадиму Гунько

Дата: 31.03.2023 16:26
Кількість переглядів: 128

Фото без описуТурійщина попрощалась із воїном-захисником Вадимом Гунько, який віддав за Україну, за кожного з нас найдорожче – своє життя. Батько трьох дітей, простий селянин взяв до рук зброю і разом з побратимами із 14 ОМБР, які вчора і не думали бути військовими та в складний для країни час стали Захисниками і Воїнами. Десять місяців боротьби, за плечима – важкі пекельні бої. Під час виконання бойового завдання під Куп'янськом Вадим отримав важкі поранення. Лікарі Харківського військового шпиталю до останнього боролися за життя воїна. Та 27 березня свічка життя його згасла. Вадиму було 45. У нього залишились двоє донечок та син.

Попрощатися з Вадимом Гуньком прийшли рідні, земляки з Перевал та сусідніх сіл, бійці батальйону, де служив загиблий. В останню земну дорогу воїна проводжали коридором пошани, стоячи на колінах.

У місцевому Свято-Успенському храмі за душу загиблого Сина України духовенство Турійського деканату разом з усіма присутніми піднесли спільну молитву. Поховання відбулося на Люблинецькому кладовищі. Земний спочинок наш земляк знайшов на рідній землі разом зі своїм побратимом, з яким в той день прощалася Люблінецька громада. Пліч-о-пліч у бою… Разом з іншими воїнами під синьо-жовтими крилами наших стягів вони спочили тут, на землі.

Маємо пам’ятати подвиг кожного Героя!

Вічна шана та слава!

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних