Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійська громада взяла участь у фаховому навчанні комунікаційників в рамках шведсько-українського проєкту

Дата: 17.03.2023 12:17
Кількість переглядів: 80

Фото без описуЯк налагодити довірливий діалог з жителями. Визначення чутливих питань та пошук шляхів їх вирішення. Системне інформування мешканців громади за допомогою різних джерел комунікації. Налагодження ефективних комунікацій із вимушено переміщеними людьми, залучення їх до місцевих ініціатив та вирішення питань життя громади під час війни. Про це та багато більше йшлося на тренінгові “Інформування, комунікація і залучення жителів до прийняття рішень в умовах воєнного стану”, який проходив 16 березня у Луцьку.
Захід відбувся з ініціативи Волинського регіонального відділення Асоціації міст України у рамках шведсько-українського проєкту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».
Теми програми тренінгу розкривав тренер Павло Пущенко, експерт з комунікацій у сфері взаємодії органів місцевого самоврядування і громадськості та медіаправа даного проєкту.
А говорили про:
✅️Цілі та завдання комунікації в громаді.
✅️Інструменти інформування і комунікації онлайн.
✅️Інформування в умовах воєнного стану.
✅️Залучення громадян у територіальній громаді.
✅️Особливості застосування інструментів участі в умовах воєнного стану.
Змістовний і досить інформаційно насичений захід дав поштовх до втілення нових ідей та кроків згуртовування за допомогою комунікування задля розвитку громади. Сильні та об’єднанні громади ворогу не здолати. Тож разом до перемоги.
#PROSTO
#волинськігромадиразом



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора