Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Понад сорок питань було розглянуто на виконавчому комітеті селищної ради

Дата: 10.03.2023 13:48
Кількість переглядів: 114

Фото без описуДев’ятого березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради. У порядок денний було включено 41 питання.

Традиційно одне з перших стосувалося бюджету громади. Начальник фінансового відділу Наталія Кузьміч детально доповіла по питанню «Про затвердження плану заходів щодо організації виконання бюджету Турійської селищної територіальної громади та ефективного використання коштів у 2023 році».


Фото без описуФото без опису

​​​​​На засіданні було заслухано звіти директорів установ Турійської селищної ради. Зокрема: Світлани Саскевич – директора КУ «Об’єднаний трудовий архів»; Алли Євтушок – директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників; Ірини Поліщук – директора Турійської публічної бібліотеки.

Одноголосно члени виконкому схвалили проєкт змін до «Програми фінансової підтримки КП «Турійське ЖКП» на 2023 рік».

Також дали добро на створення двох комісій: щодо профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин; по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню за межами населених пунктів Турійської територіальної громади.

Про стан військово-облікової роботи за минулий рік доповіла завідувач військово-облікового бюро Людмила Кирюхіна.

Крім того, було розглянуте питання щодо заяв та затвердження обсягу витрат, що підлягає компенсації власникам житлового приміщення за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Представник Турійського відділу Ковельської філії Волинського ОЦЗ Юрій Квачук детально ознайомив членів виконкому, зокрема старост, із видами суспільно-корисних робіт та громадських, на які можуть залучатися мешканці громади, які мають офіційний статус безробітного. У перелік цих робіт були внесені та затверджені певні зміни.

На засіданні виконавчого комітету секретар селищної ради Тамара Сичик озвучила список заяв від мешканців громади, які звернулися з проханням надати матеріальну допомогу.

Без зауважень та заперечень члени виконавчого комітету дали добро на зрізання дерев у декількох населених пунктах громади.

Блок питань стосувався діяльності Служби у справах дітей.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора