Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбулась першість Турійської ТГ з мініфутболу

Дата: 28.02.2023 15:01
Кількість переглядів: 93

У неділю, 26 лютого, на базі Турійської дитячо-юнацької спортивної школи пройшла першість Турійської громади з мініфутболу серед чоловіків. Взяти участь зголосилися шість команд.

В кінцевому результаті за «золото» першості на штучне поле ДЮСШ вийшли боротися команда «Турійськ» та Добровільне формування Турійської громади. Перемогу здобули турійчани, команда "ДФТГ" відповідно посіла другу сходинку п’єдесталу пошани. А от за «бронзу» змагалися між собою Соловичі та команда «ЗСУ». Напружена і результативна гра принесла перемогу соловичанам, які відповідно стали бронзовими призерами, команда «ЗСУ» зайняла почесне четверте місце. А от футболістам з Купичева та Клюська потрапити у фінал не вдалось.

Під час урочистої частини змагань команда переможців та призери були нагородженні медалями та грамотами відповідно до зайнятих місць. Також відзначили і кращих гравців: серед турійчани – Любомира Гаврилюка, з команди «ДФТГ» – Леоніда Гутевича, а з команди «ЗСУ» – Андрія Чагарова.

Як зауважив один з організаторів спортивного заходу Олександр Лемещук, із кращих гравців цих шести команд буде сформована збірна Турійської громади, яка представлятиме наш край на обласних змаганнях.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора