Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар для керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва

Дата: 20.01.2023 15:36
Кількість переглядів: 167

Фото без опису17 січня у Будинку дитячої творчості відбувся семінар на тему «Національно-патріотичне виховання засобами декоративно-ужиткового мистецтва». Участь у ньому взяли керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва закладів освіти Турійської громади.

Традиційно семінар містив два блоки роботи: теоретичну і практичну.

На початку заходу до присутніх з вітальним словом звернулася директорка Будинку дитячої творчості Зоя Іванівна Литвинюк. Вона розповіла про здобутки та нагороди керівників гуртків та їх вихованців у минулому році та наголосила над чим варто працювати в майбутньому.

Після чого методист Олена Юріївна Заіченко озвучила підсумки роботи гуртків декоративно-ужиткового мистецтва за 2022 рік і окреслила завдання на нішній. Також розглядалися питання щодо участі у конкурсах і фестивалях та національно-патріотичного виховання засобами декоративно-ужиткового мистецтва.

А під час творчої частини семінару його учасники долучилися до майстер-класу «Виготовлення ангела-оберега», який підготувала і провела керівник гуртків Вікторія Вікторівна Бикирук. У нинішній воєнний час виготовлений власноруч оберіг набуває нової актуальності. Ангел – це символ світла, добра, вісника Божої волі. Все, що пов’язане з ангелами, оповите добром та має позитивне забарвлення.

Тож керівники гуртків із задоволенням та теплом у серці виготовляли вироби. А загалом семінар пройшов у дружній, творчій, доброзичливій атмосфері.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних