Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

На засіданні виконкому було розглянуто низку важливих питань

Дата: 10.01.2023 17:20
Кількість переглядів: 140

Фото без опису10 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Турійської селищної ради. У порядок денний було включено низку питань.

Насамперед члени виконкому заслухали начальника відділу гуманітарної політики Лідію Лучко, яка поінформувала присутніх про розгляд заяв та затвердження обсягу витрат, що надається власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Також було затверджено перелік видів громадських робіт, які будуть організовуватись і проводитись у 2023 році та перелік об’єктів для відбуття засудженими громадських робіт. Аналогічно затвердили і перелік об’єктів для відбуття порушниками, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. Крім того, члени виконкому затвердили види суспільно-корисних робіт та відповідно перелік об’єктів.

Турійський селищний голова Олексій Безсмертний поінформував присутніх на засіданні про стан виконавської дисципліни у виконавчому комітеті Турійської селищної ради і роботу ради із зверненнями громадян.

Одне з питань порядку денного стосувалося подання на затвердження ради детального плану території частини вулиці Левадна у Турійську.

Традиційно було розглянуто питання щодо виділення матеріальної допомоги мешканцям громади, які потрапили у складні життєві обставини, або потребують коштів на лікування.

Начальник Служби у справах дітей Лілія Петровець доповіла щодо питань, які стосувалися сфери діяльності даної служби. По кожному з них було прийняте відповідне рішення.

Також члени виконкому розглянули питання, що стосувалися відзначення в громаді Дня Соборності України та Дня пам’яті героїв Крут.

Одноголосно члени виконкому дали згоду на зрізання двох дерев у Туропині та Кульчині.

А на завершення затвердили тарифи на платні послуги, які надає КП «Турійська лікарня планового лікування».

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора