Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

ТЕЛЕФОНИ ДОВІРИ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ ГУ ДСНС У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 19.12.2022 16:06
Кількість переглядів: 139

Питання боротьби з корупцією традиційно посідає одне з перших місць у політиці нашої країни та структурі управління всіх її державних органів, в тому числі Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Саме тому альтернативним напрямком у формуванні правової культури співробітників органів і підрозділів цивільного захисту, дотримання ними етичної поведінки, чинного законодавства та формування непохитних принципів відповідальності за його порушення є взаємодія із громадськістю щодо своєчасного збору інформації про негативні факти діяльності співробітників служби.

17 державна пожежно-рятувальна частина 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області звертає Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників 17 ДПРЧ 2 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області.  Ви можете повідомити письмово за адресою: 43020, м. Луцьк, вул. Електроапарата, 6, звернутися електронним листом на адресу: szvk@vl.dsns.gov.ua чи на "телефони довіри" (0332) 777-611, (067) 811-05-06. Також повідомляємо про функціонування "телефону довіри" (044) 289-12-41 та електронної скриньки terminova_upk@dsns.gov.ua Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На офіційних веб-сайтах Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області у розділі "Звернення громадян" функціонує рубрика "Інтернет - приймальня", за допомогою якої Ви маєте можливість звернутися до вище названих структур.

  Артур ГАВРИЛЕВСЬКИЙ,

заступник начальника 17 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області капітан служби цивільного захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора