Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійщина попрощалась із загиблим воїном Олександром Потапюком

Дата: 08.12.2022 10:13
Кількість переглядів: 120

Фото без описуІ знову Турійщина у скорботі. Знову із гіркотою у серці і сльозами на очах ми проводжали до місця земного спочинку загиблого воїна. Ще наприкінці липня надійшла сумна звістка про загибель Олександра Потапюка і лише вчора тіло нашого героя привезли на рідну Турійщину у село Кульчин, де він народився, провів дитячі та юнацькі роки. Тут – стежки, якими він ходив до школи, бігав з друзями, пізнавав світ. Останнім часом Олександр мешкав на Ратнівщині. Звідси й вирушив на війну. Життя 22-річного воїна обірвалося поблизу населеного пункту Оріхове Запорізької області.

На колінах, створивши коридор шани, Героя зустрічало рідне село Кульчин. Багато теплих і добрих слів-спогадів про Олександра прозвучало від односельчан, директора школи, сусідів, настоятеля Свято-Преображенського храму, Турійського селищного голови.

Із військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. Підносилися молитви за спокій душі Олександра. На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора