Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Відбувся розгляд прєкту бюджету Турійської селищної територіальної громади на 2023 рік

Дата: 30.11.2022 12:25
Кількість переглядів: 120

29 листопада 2022 року відбувся розгляд проєкту бюджету Турійської селищної територіальної громади на 2023 рік за участю головних розпорядників коштів; членів комісії з питань планування бюджету і фінансів, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; працівників відділу фінансів Турійської селищної ради та Турійського селищного голови Олексія Безсмертного.

Наступний фінансовий рік також, на жаль, не буде простим для держави і громади. Чинне законодавство про воєнний стан вносить свої корективи, тож бюджет наступного року буде формуватися з урахувнням воєнного стану.

У процесі роботи заслухано заступника Турійського селищного голови Жанну Яковініч щодо: 

- особливостей формування дохідної частини бюджету громади на 2023 рік. Розгляд попередніх розрахункових  показників дохідної частини бюджету територіальної громади;

- особливостей формування видаткової частини бюджету громади на 2023 рік. Розгляд попередніх розрахункових  показників видаткової  частини бюджету територіальної громади відповідно до потреби, визначеної головними розпорядниками бюджетних коштів на 2023 рік:

- аналізу бюджетних запитів;

- надання та узгодження пропозицій і включення їх до проекту бюджету громади;

- обговорення бюджету та ефективності використання бюджетних коштів,приведення потреби у видатках до граничного обсягу.

Також було детально обговорено нагальні потреби установ на плановий рік, забезпеченість граничним обсягом, додаткові бюджетні запити.

За результатами обговорення робоча група доручила відділу фінансів розробити проєкт рішення селищної ради «Про бюджет Турійської селищної територіальної громади на 2023 рік» та подати його на схвалення виконавчому комітету селищної ради.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю таа проєктної діяльності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора