Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Прийом пропозицій щодо врахування в комплексному плані просторового розвитку території Турійської селищної громади продовжено до 19 грудня 2022р.

Дата: 22.11.2022 17:09
Кількість переглядів: 102

З метою забезпечення сталого розвитку Турійської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Турійська селищна рада рішенням від 29.09.2022р. № 31/13 розпочала процедуру з розробки комплексного плану просторового розвитку території Турійської селищної ради.

Турійська селищна рада запрошує усіх долучитись до процедури громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку територій Турійська територіальної громади.

Пропозиції (зауваження) просимо подавати у письмовій чи усній формі, надсилати електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом строку, передбаченого процедурою громадського обговорення, а саме до 19 грудня 2022р. 12:00, у відділ містобудування, архітетктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради, адреса: селище Турійськ, майдан Центральний, 1, 2-ий поверх (біля податкової) електронна пошта: srada@ukr.net.

Відповідальний за прийом пропозицій (зауважень) - Перейма Оксана Сергіївна – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора