Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У День Гідності та Свободи вшанували тих, хто віддав за ці ідеали життя

Дата: 21.11.2022 16:35
Кількість переглядів: 166

Фото без описуДень Гідності та Свободи об’єднав дві знакові події у новітній історії нашої країни – Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013-го. Ці дві доленосні віхи ще раз яскраво продемонстрували прагнення нашого народу жити у країні, де людська гідність і свобода є найважливішими орієнтирами для побудови демократичної держави. На жаль, боротьба – не безкровна, за ці ідеали віддали життя українці, у серцях яких вогник любові до своєї країни був сильнішим навіть за страх смерті. І сьогодні боротьба триває, у стрій Небесного легіону щодня стають ті, хто міг би творити нову історію сучасної країни вільних і гідних людей. Але український народ незламний, тож вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Фото без описуУ цей особливий день громадськість Турійщини хвилиною мовчання вшанувала тих, хто віддав життя за волю і незалежність України. Долучилися до заходу наші земляки, які були учасниками майдану українського духу та прагнення справжньої свободи: Юрій Прогонюк, Ігор Ліщук, Юрій Лисиця. До присутніх звернулися Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та учасник Революції Гідності Андрій Полячук.

В знак шани лягли квіти до дошки пам’яті наших захисників, які загинули у російсько-українській війні, а також до пам’ятних знаків Героям Небесної сотні і борцям за волю та незалежність України.

Фото без опису

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора