Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Турійську презентували інвестиційний паспорт громади

Дата: 09.11.2022 17:11
Кількість переглядів: 528

У Турійську презентували інвестиційний паспорт громади, який підготовлено за допомогою консультаційного супроводу від експертів Програми «U-LEAD з Європою».

Фото без опису

Турійська громада зацікавлена у залученні бізнесу, який зможе створити нові робочі місця, запропонує якісні товари та послуги для місцевих мешканців, підвищить привабливість громади як комфортного місця для проживання та діяльності.

Фото без описуЩоб детальніше ознайомити потенційних інвесторів з вигідними пропозиціями дев’ятого листопада відбулася публічна онлайн-презентація інвестиційного паспорта громади. Захід відбувся за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

На онлайн-зустріч були запрошені потенційні інвестори краю, підприємці, керівники агроформувань. Участь в презентації інвестиційного паспорта взяли експерт з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» Зеновій Сірик та керівник регіонального офісу U-LEAD у Волинській області Анатолій Пархом’юк.

Фото без описуЗ вітальним словом до учасників звернувся Турійський селищний голова Олексій Безсмертний. Очільник громади подякував бізнесу, який вже працює у нашому краї, створює робочі місця, сплачує податки до місцевого бюджету, й при цьому зауважив, що ми раді будемо бачити нових інвесторів, які допоможуть Турійській громаді розвиватися і бути успішною. Модератором онлайн-зустрічі стала заступник голови Жанна Яковініч, яка разом із командою спеціалістів селищної ради працювала над розробкою даного інвестиційного паспорта. У ньому зібрані загальна інформація про громаду, позитивні та вигідні аспекти для розвитку, фактори інвестиційної привабливості, а також низка об’єктів, які можуть зацікавити потенційних інвесторів.

Фото без описуПрисутні обмінялися думками, висловили свої побажання, пропозиції та схвально відгукнулись про напрацювання громади, що стане своєрідною дорожньою картою для покращення інвестклімату.

Паспорт постійно оновлюватиметься, будуть додаватися інвестиційні об'єкти як приватної, так і комунальної форм власності.

Уже незабаром ознайомитися з ним можна буде на сайті селищної ради.

Фото без опису

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора