Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дружба не має кордонів: діти Турійщини і Швеції обмінялися приємними дарунками

Дата: 26.10.2022 11:43
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

У цей складний для українців час діти із міста Карлштад Королівства Швеції вирішили підтримати своїх ровесників із Турійщини, передавши їм приємні і кумедні м’які іграшки. Акція, яку організувала Мар’яна Конанчук спільно із Турійською селищною радою, покликана була показати, що дружба не має кордонів і за тисячі кілометрів є люди, які підтримують нас і вболівають за майбутнє України.

У свою чергу гуртківці Будинку дитячої творчості на знак вдячності підготували закордонним друзям патріотичні браслетики зі стрічок та малюнки, в які вклали тепло і любов своїх дитячих сердець. На них були зображені щасливі діти, квітуча земля, мирне і світле майбутнє, про яке мріють наші діти. А ще разом вони створили карту дружби із зображенням прапорів двох країн. Не обійшлося і без всім уже відомої "Червоної калини", яка особливо щемливо звучала з уст малечі. Наші діти щиро вірять у перемогу і дякують воїнам Збройних сил України, а ще сподіваються на підтримку інших країн, які допоможуть Україні закрити небо від ворожих ракет.

На завершення заходу, який проходив у Будинку дитячої творчості, кожен обрав собі іграшку до душі, яку передали діти з Швеції. І надіються, що їхні дарунки швецьким діткам також принесуть їм нотки позитиву й радості і це стане початком дитячої дружби між двома чудовими країнами.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних