Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Турійщина попрощалась із земляком Олександром Бондаруком, який став на захист рідної землі

Дата: 17.10.2022 10:07
Кількість переглядів: 145

Фото без описуСумні звістки про загибель наших земляків, які стали на захист країни, все більше і більше ранять наші серця. Один за одним воїни-захисники стають у стрій Небесного легіону, залишаючи нам тугу і смуток. У ці дні Турійщина попрощалася із ще одним Героєм – Олександром Бондаруком. Рідне село Озеряни зустріло воїна у зажурі. Односельчани, мешканці навколишніх сіл, рідні, друзі, знайомі на колінах зустріли свого захисника. Заквітчаною дорогою загиблого сина України пронесли на плечах рідними вулицями до місця останнього спочинку воїна.

Олександр у перший же день повномасштабної війни вирушив на захист країни. Йому було кого захищати: батьків, трьох сестер, донечку. Й водночас він став на захист кожного з нас. Олександр пройшов АТО, тож добре знав, що таке війна і на що здатні окупанти. За майже вісім місяців разом із побратимами тримав оборону і брав участь в наступальних операціях і на півдні, і на сході країни. Останній його бій відбувся на Харківщині 6 жовтня. Загинув воїн внаслідок ворожого підриву під час виконання бойового завдання. Йому назавжди 34… Таким він запам’ятається усім, хто його знав… Таким він залишиться у нетлінній книзі нашої історії.

Фото без описуІз військовими почестями Героя-захисника провели в останню земну дорогу. За душу воїна піднеслися молитви, в його честь прозвучав Гімн і військовий салют.

Вічна пам’ять та шана Герою! Назавжди у наших серцях і назавжди в строю!

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора