Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Розпочато прийом заяв на включення до робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану

Дата: 30.09.2022 12:52
Кількість переглядів: 218

Фото без описуЗгідно з Рішенням № 31/13  від 29.09.2022 р. «Про розроблення Комплексного плану просторового  розвитку території Турійської селищної територіальної громади» розпочато прийом заяв на включення до робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Турійської селищної територіальної громади.

Робоча група - тимчасовий консультативно-дорадчий орган виконавчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, складається з представників селищної ради, виконавчого органу селищної ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

Заяви приймаються за адресою: смт Турійськ, майдан Центральний, 1, кабінет відділу містобудування архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради (ІІ поверх біля Турійської ДПІ) до 14.10.2022 р. 

Відповідальний за прийом заяв до робочої групи – Перейма Оксана Сергіївна – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Турійської селищної ради.

 

Фото ілюстративне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора