Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

З Першовереснем, Турійська громадо!

Дата: 01.09.2022 09:05
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

Шановні освітяни, учні, дошкільнята та батьки!

Щиро вітаємо вас із Днем знань та початком нового навчального року! Він стартує у непростих умовах воєнного стану, але всі разом ми повинні докласти зусиль, аби наші діти розвивалися, спілкувалися, здобували знання.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Першокласники з особливим теплом вирушать в чудову Країну знань, і повинні пам’ятати, що усі перешкоди долаються силою знань та вмінь.

Одинадцятикласники наближаються до шкільного фінішу, тому ваше прагнення до навчання та пізнання, творчого мислення та самореалізації є запорукою гідного майбутнього.

Шановні учителі та вихователі, на ваші плечі покладена висока місія. Ваше завдання – виховати гідних членів нашого суспільства, кожен з яких – особистість, патріот України.

Щиро хочемо побажати, щоб цьогорічний Першовересень не затьмарили умови воєнного стану, не тривожили звуки сирен. Зичимо усім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків. Нехай світлі почуття зігрівають ваші серця і наповнюють їх святковим настроєм!

З повагою Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та колектив Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора