Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Туропинська громада гуртується для допомоги ЗСУ

Дата: 31.08.2022 14:51
Кількість переглядів: 209

Фото без описуЗ перших днів війни мешканці села Туропин згуртувалися у допомозі Збройним силам України. У такий складний час сельчани не могли стояти осторонь, бути байдужими, адже лише з їхнього села на захист країни стало більше тридцяти чоловіків. Тому кожен допомагає тим, чим може: збирають та відправляють продукти, плетуть маскувальні сітки. А днями, з нагоди найбільшого державного свята – Дня Незалежності України, з ініціативи директорки місцевого закладу культури Лариси Кухарук провели благодійний ярмарок. Солодощі та різноманітні смаколики господині Туропина випікали у багатьох домівках. А сонячного погожого дня біля місцевого будинку культури розгорнулася ярмарка, на якій за лічені години розкупили всю смакоту. Сельчани у вишиванках із патріотичним настроєм зійшлися від малого до великого. Для діток організували майстер-класи із виготовлення ляльки-мотанки та фігур із повітряних кульок. А ще дітвора із задоволенням підставляла щічки під пензлик Анастасії Денисюк, яка малювала на них патріотичні надписи.

Завдяки доброму почину туропинській громаді вдалося зібрати 17 тисяч 600 гривень, які вони мають намір докласти до придбання тепловізора для наших захисників із 14-ї окремої механізованої бригади.

Велика вдячність кожному, хто долучився до благодійного ярмарку, а також фермеру Юрію Яренчуку, підприємцю Валентині Шудрук та релігійній громаді Свято-Хресто-Воздвиженського храму, що підтримують кожну гарну справу земляків.

Прессекретар Турійської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора