Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Сельці пройшов благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Дата: 29.08.2022 09:42
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Пісня – це те, що нам, українцям, завжди давало сили. З нею ми проходили найважчі етапи нашої історії. І сьогодні, в час війни, вона не лише розраджує, а й допомагає збирати кошти на потреби наших воїнів.

У неділю, 28 серпня, селецька громада об’єдналася серцями під час благодійного заходу «З Україною в серці» в прагненні допомогти Збройним силам. Окрім того, що проходив збір коштів, охочі також долучалися до Всеукраїнської акції «Смілива гривня».

– Можливо, не на часі сьогодні проводити концерти, співати пісні, але українці завжди перемагали з піснею, з вірою в Бога, в свої сили, в перемогу, – зауважила на початку заходу староста Руслана Солтис. – І метою сьогоднішнього концерту є збір коштів, щоб підтримати наших воїнів, які ціною власного життя захищають нашу державу, подякувати їм за їх подвиг і героїзм, а також тим сім’ям, в кого рідні зі зброєю в руках боронять рідну землю від лютого ворога.

І полилася пісня… Кожна – наче сповідь зраненої душі. Місцевий гурт «Перлинка» намистинка до намистинки нанизував слова, які в серці кожного знаходили відлуння. Особливо щемливими стали моменти, коли слова молитви линули з дитячих уст, коли гордо і піднесено звучав Гімн України, або ж багатоголоссям «Червона калина». Зворушила до сліз пісня Січових Стрільців «Плине кача», яка вже має сакральне значення для українців.

– Цей концерт, як душа України, – сказав по завершенні Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, – зболена і зранена, але сильна духом і незламна.

Прессекретар Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора