Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

 Турійська селищна рада повідомляє про обов’язковість сплати земельного податку

Дата: 10.08.2022 12:04
Кількість переглядів: 747

Шановні власники земельних ділянок,

що розташовані на території Турійської селищної територіальної громади!

 Турійська селищна рада повідомляє вас про обов’язковість сплати земельного податку.

Фото без опису Відповідно до п. 14.1.72. Податкового кодексу України (ПКУ) земельний податок – це обов'язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення визначених п. 281.1.ПКУ.

       За несплату земельного податку ви, насамперед, несете відповідальність перед Законом, а також  завдаєте збитків місцевому бюджету, основним джерелом наповнення якого, на сьогодні, є збір за користування землею.

         Пам’ятайте, що від вашого розуміння та дотримання вимог чинного законодавства залежать соціальні виплати, благоустрій громади, утримування закладів дошкільної та позашкільної освіти, культури  та ін.

      Для проведення звірки даних про користувачів та власників земельних ділянок просимо звертатись до Турійської ДПІ ГУ ДПС у Волинській області (податкова). Громадянам мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та у разі наявності пільги, документ, що посвідчує право на її використання.

            З приводу нарахувань по орендній платі з фізичних осіб звертатись до Турійської ДПІ ГУ ДПС у Волинській області (податкова). Списки нарахувань по орендній платі з фізичних осіб будуть оприлюднені пізніше.

          Шановні громадяни, для уникнення відповідальності у вигляді штрафу щодо невиконання покладених обов’язків згідно з чинним законодавством України необхідно провести оплату земельного податку до 31.08.2022р.

Сподіваємося на розуміння та своєчасну сплату.

Списки з нарахування сум до сплати земельного податку з фізичних осіб за 2022 рік  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора