Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

У Маковичівському старостаті відбулась робоча зустріч щодо наповнення бюджету і сплати податків

Дата: 29.07.2022 10:35
Кількість переглядів: 192

Фото без опису28 липня заступник Турійського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Жанна Яковініч, яка є головою робочої групи з питань забезпечення своєчасності та повноти  сплати податків і  зборів (обов’язкових платежів) до бюджету Турійської селищної територіальної громади, спільно із керівником Турійської ДПІ Ларисою Горбач провели виїзну робочу зустріч у Маковичівському старостинському окрузі. Також долучилися представники відділу фінансів та земельного відділу Турійської селищної ради. Мета – залучення додаткових надходжень до селищного бюджету, а також проведення інформаційної діяльності щодо сплати майнових податків, декларування доходів від використання земельних ділянок (паїв), які обробляються одноосібно  та від надання послуг з обробітку землі чи обмолоту власною технікою.

Фото без описуГолова робочої групи проаналізувала надходження від фермерських господарств та фізичних осіб-підприємців по території Маковичівського старостинського округу і відповідно видатки, які проводяться з місцевого бюджету на утримання закладів соціально-культурної сфери. Зауважувалося, що розвиток громади можливий, якщо кожен платник податків буде відповідально ставитиметься до своїх обов’язків.

Представник ДПІ нагадала присутнім про нарахування з 2023 року мінімального податкового зобов’язання та пояснила всі деталі щодо його нарахування та сплати. Вона детально розповіла, чому необхідно реєструвати свою діяльність офіційно і  які преференції надаються від держави суб’єктам господарювання, котрі здійснюють свою діяльність у відповідності із законодавством.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора