Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Батькам загиблого Героя Івана Антонюка вручили нагороду сина

Дата: 12.07.2022 14:57
Кількість переглядів: 255

Фото без описуБатькам воїна Івана Антонюка передали його посмертну нагороду. Указом Президента України нашого Героя-земляка нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Іван Антонюк, мешканець села Купичів, загинув у бою з російськими окупантами на Луганщині 6 березня. З початком російської агресії 2014 року він свідомо долучився до спротиву ворогу і добровольцем пішов на фронт. Служив у 24-ій окремій механізованій бригаді ЗСУ імені Короля Данила. За вісім років Іван Антонюк пройшов шлях від солдата до командира роти. Вже через рік після закінчення Львівського видового вишу воїн був нагороджений орденом За мужність ІІІ ступеня.

Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня батькам загиблого Героя вручили представники Третього відділу Ковельського районного центру комплектування і соціальної підтримки Владислав Оксентюк та Сергій Яровенко. Турійський селищний голова Олексій Безсмертний висловив Світлані Михайлівні та Миколі Васильовичу слова подяки за сина та його героїзм.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів і поклали квіти на могили Героїв на пагорбі Слави, де знайшли земний спочинок наші захисники Іван Антонюк і Леонід Тімцо.

Вічна пам’ять усім загиблим Героям!

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора