Турійська селищна рада територіальна громада
Волинська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для дітей організували «Подорож Україною»

Дата: 30.06.2022 14:21
Кількість переглядів: 222

Фото без опису«Подорож Україною» організували для діток Турійська працівники культури та бібліотеки Оксана Колінчук і Алла Шемейко. Літо і тепле сонечко покликало хлопчиків і дівчат на вулицю, де й проходили квести, цікаві забави та вікторини. Кожна «зупинка» подорожі була патріотично-пізнавальною. Діти дізналися багато фактів про Україну і самі продемонстрували, що чимало знають про свою країну. Особливою стала зупинка «Подаруй солдату серденько». На паперових власноруч виготовлених сердечках хлопці і дівчата залишали свої щирі побажання нашим воїнам, які прикріплювали на карту України. А ще залишали свої долоньки і різноманітні надписи. Задум – передати це дитяче творіння нашим захисникам на передову, аби зігріти їхні серця дитячою любов’ю.

Захопливим стала й зупинка «Намалюй Україну». Кожен на бруківці залишав своє творіння. А потім – ігри і розваги. А ще майстер-клас «Ляльковий оберіг» – від бібліотекаря Алли Шемейко, на якому дітвора вчилася робити ляльки-мотанки.

Закінчився захід чаюванням та пригощанням солодощами. У такій теплій і невимушеній обстановці у книгозбірні маленьким книголюбам розповіли про прийняття першої Конституції України та про її значення для нашої нації. А ще діти могли ознайомитися із викладкою літератури, оформленої з нагоди Дня Конституції.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних