Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Громадськість Турійщини відзначила День Конституції України

Дата: 29.06.2022 09:45
Кількість переглядів: 174

Фото без опису28 червня у Турійську відбулися урочисті збори з нагоди Дня Конституції України. Визначне державне свято розпочалось із виконання Гімну та вшанування хвилиною мовчання усіх загиблих у боротьбі за Україну. Від громадськості Турійщини лягли квіти до пам’ятних знаків Борцям за волю України та Героям Небесної сотні.

До учасників зборів звернувся Турійський селищний голова Олексій Безсмертний, який наголосив на важливості та значущості для держави та української нації прийняття 28 червня 1996 року Основного Закону.

В цей визначний день Грамотами Турійської селищної ради були відзначені:
- староста Дольського старостинського округу Світлана Віндюк;

- староста Новодвірського старостинського округу Руслана Веремчук;

- юрисконсульт Турійського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Олександр Полячук;

- інспектор за кадрів Турійського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оксана Троць;

- бібліотекар І категорії бібліотеки-філії с. Тагачин Лілія Мороз;

- бібліотекар І категорії, завідувач клубу села Растів Марина Цицюк.

Низку патріотичних пісень, сповнених любові та гордості за нашу неньку-Україну, виконав народний аматорський колектив «Оксамит» Турійського міського будинку культури. На тому, що Конституція – це оберіг нашої держави, наголошували прозовим та поетичним словом працівники турійської бібліотеки.

Сектор розвитку, комунікацій, зв’язків з громадськістю та проєктної діяльності Турійської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора