Турійська селищна рада територіальна громада

Волинська область

Із Святом останнього дзвоника!

Дата: 07.06.2022 10:17
Кількість переглядів: 320

Фото без описуСьогодні, 7 червня, у всіх навчальних закладах Турійської селищної територіальної громади – Свято останнього дзвоника. Цьогоріч попрощаються із дитинством і вирушать у дорослий світ 133 випускників-одинадцятикласників та 245 дев’ятикласників, з яких 22 отримають свідоцтво про базову загальну середню освіту з відзнакою. Приємно, що восьмеро одинадцятикласників закінчують школу із золотою медаллю і один зі срібною. У цей травневий сонячний день ми мали б спільно радіти успіхам наших дітей, зустрічі один з одним на шкільному святі, набажати дітям теплих слів, попрощатися зі школою: хтось на час літніх канікул, а хтось назавжди. Але в умовах воєнного стану вітаємо школярів та вчителів за допомогою інтернету. 
Цей навчальний рік був складним для дітей, вчителів та батьків, адже майже весь рік діти провели на дистанційному навчанні. Спочатку через коронавірус, потім війна. Маємо велику надію, що у вересні діти підуть до садочків та шкіл і навчатимуться під мирним небом, без серен та загроз обстрілів.
Вітаємо всіх із закінченням цього нелегкого навчального року. Бажаємо миру нашій Україні, дітям – щасливого дитинства, наповнених радістю літніх канікул, а всім дорослимтерпіння і віри, аби пережити ці складні часи.

З надією та з найкращими побажаннями

селищний голова Олексій БЕЗСМЕРТНИЙ

та колектив Турійської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора